Kérdése van?  Hívjon minket!  +36703613510

Szolgáltatások

Évről évre egyre többen választják a térkő burkolatot, hiszen időtálló, esztétikus és sokáig szép és rendezett megjelenést biztosít az udvaron, a kertben. Magánházaknál, a legtöbb helyen a járda, a terasz és a kocsi beállónak is térkő a burkolata. Sokáig megőrzi eredeti szépségét, de porózus felülete miatt könnyebben megül benne a szennyeződés és házilag elég nehezen tisztítható.

Az idő vasfoga sajnos nem kímél semmit, pár év elteltével a borsos áron lerakott térkőt megsínyli az időjárás is, a kövek között megjelennek a gyomok, melyek elszíneződést is okozhatnak, arról nem is beszélve, ha a térkő állandó árnyékban van, a moha is befészkeli magát.   

Ha hosszú ideig szeretnénk gyönyörködni a lerakott díszburkolatban, időnként érdemes beiktatnunk a térkő tisztítását és gondozását. A térkő tisztítást házilag csak nehezen, nem mindig az elvárt eredménnyel, nagyobb idő és energia ráfordítással lehet elvégezni, ezért szükséges egy szakember bevonása, aki környezetkímélő megoldást alkalmaz, kellő szakértelemmel és technikai háttérrel rendelkezik. Nagyon fontos szempont vegyszermentes tisztítást alkalmazni, hogy környezetünket ne károsítsuk savas vagy lúgos kémiai vegyszerekkel.

Telefonáljon most, kérjen ingyenes felmérést és árajánlatot! Telefon: +36/70 361 3510

Mi alaposan megtisztítjuk a burkolatot, eltávolítjuk a legmakacsabb szennyeződéseket!

Magas nyomású mosónkkal ujjá varázsolhatjuk térkővel, járólappal fedett felületeit, de akár a ház homlokzatát is! Nincs másra szükségünk csak egy kerti csapra vagy egy falikútra!

Ugyanezzel a módszerrel tisztíthatók a természetes kővel vagy szeletelt téglával, járólappal, egyéb szilárd burkolóanyaggal fedett felületek is, például kerítések, lábazatok, lépcsők, járdák.