Kérdése van?  Hívjon minket!  +36703613510

Kocsibeálló, járda tisztítása

A legtöbb helyen a kocsibeállónak és a járdának is térkő a burkolata, hiszen teherbíró, tartós és esztétikus. Ezek a leginkább igénybe vett területek, ezért a leggyorsabban szennyeződnek. Az egyik legkellemetlenebb szennyeződés a jármú kereke.... szürke ... .................... okozta olajfoltok, amik akár azonnal a burkolat mélyebb rétegeibe is beszivárognak, ezért nagyon nehéz az eltávolításuk.

Az olajfoltok eltávolításának egyik hatékony módszere a magasnyomású technika. Ha az olajfolt nagyon makacs, előfordul hogy a tisztítás speciális környezetbarát vegyszer alkalmazásával történik.

Manapság szinte minden felületet meg tudunk tisztítani. Ahhoz, hogy a felület esztétikai szépségét és élettartamát hosszabb ideig megőrizze, szakszerű technológiával történő tisztítást és ápolást érdemes alkalmazni.

A különböző típusú szennyeződésekre különböző technológiát alkalmazunk, például: magasnyomású tisztítást, hidegvizes tisztítást, nagynyomású forróvizes tisztítást, száraz vagy nedves szemcseszórást, alacsonynyomású víz-szemcseszórást. Minden alkalommal ellenőrizzünk a tisztítandó felületet, a szennyeződés fajtáját és a vevő igényeit is figyelembe veszük.

Telefonáljon most, kérjen ingyenes felmérést és árajánlatot! Telefon: +36/70 361 3510

Mi alaposan megtisztítjuk a burkolatot és eltávolítjuk a legmakacsabb szennyeződéseket!

Magas nyomású mosónkkal ujjá varázsolhatjuk a kocsibeállót és a járdákat is! Nincs másra szükségünk csak egy kerti csapra vagy egy falikútra!

Ugyanezzel a módszerrel tisztíthatók a természetes kővel vagy szeletelt téglával, járólappal, térkővel, egyéb szilárd burkolóanyaggal fedett felületek is, például a terasz, a lépcsók, kerítések, lábazatok, sőt a homlokzat is.