Kérdése van?  Hívjon minket!  +36703613510

Kőborítású fal, kültéri felületek tisztítása

A gyönyörűen kiépített térkő, teraszburkolat, kőburkolat vagy a kerti közlekedőket is megsínyli az idő. A csapadékosabb évszakokban a kőburkolatok rétegeibe beszivárog a nedvesség és sókivirágzás alakulhat ki, fagyos időben pedig még több kár is keletkezhet. A tél elmúltával egyre jobban láthatóak ezek a sérülések és szennyeződések.

Ahogy minden tavasszal rendet teszünk az udvaron és a kertben, a kültéri felületek tisztítására és nagy figyelmet kell fordítanunk ahhoz, hogy csodálatos látvány fogadjon minket, ha kiülünk egy kávéra vagy egy kis pihenőre.

Házilag is megpróbálhatjuk letisztítani a kültéri kőburkolatokat, de ha nagyon nagy a szennyeződés, jobb ha egy szakértőt hívunk, mert a nem megfelelő vegyszerekkel vagy erős vízsugárral akár károsíthatja a kőburkolat felületét, ami nem javítható csak újra cserélhető. Bizonyos időközönként érdemes a tisztítást egy szakértőre bízni, aki a megfelelő eszközökkel és módszerekkel szinte újszerű állapotba varázsolhatja a külső burkolatokat.

A különböző típusú szennyeződésekre különböző technológiát alkalmazunk, például: magasnyomású tisztítást, hidegvizes tisztítást, nagynyomású forróvizes tisztítást, száraz vagy nedves szemcseszórást, alacsonynyomású víz-szemcseszórást. Minden alkalommal ellenőrizzünk a tisztítandó felületet, a szennyeződés fajtáját és a vevő igényeit is figyelembe veszük.

Telefonáljon most, kérjen ingyenes felmérést és árajánlatot! Telefon: +36/70 361 3510

Mi alaposan megtisztítjuk a kültéri felületeket és eltávolítjuk a legmakacsabb szennyeződéseket!

Magas nyomású mosónkkal ujjá varázsolhatjuk a kültéri felületeket, a kocsibeállót, a járdákat és a lépcsőt is! Nincs másra szükségünk csak egy kerti csapra vagy egy falikútra!

Ugyanezzel a módszerrel tisztíthatók a természetes kővel vagy szeletelt téglával, járólappal, térkővel, egyéb szilárd burkolóanyaggal fedett felületek is, például a kerítések, lábazatok, sőt a homlokzat is.