Kérdése van?  Hívjon minket!  +36703613510

Homlokzat tisztítása

Az épületek homlokzata idővel elveszti eredeti szépségét, a szmog, a por lerakodik, a homlokzat burkolata ettől piszkos lesz, de az időjárás, a pára, a nedvesség ugyancsak rossz hatással van, idővel pedig a moha, az alga és a penész is megtelepszik a felületen.

Manapság szinte minden felületet meg tudunk tisztítani, ami jóval olcsóbb mint újrafesteni, nem beszélve arról, hogy sokkal hatékonyabb, környezetbarát és gyorsabb megoldás.

Mint minden felületet, a házak homlokzatát is tisztítani és ápolni szükséges. Ahhoz, hogy a felület esztétikai szépségét és élettartamát hosszabb ideig megőrizze, szakszerű technológiával történő tisztítást és ápolást érdemes alkalmazni.

A különböző típusú szennyeződésekre különböző technológiát alkalmazunk, például: magasnyomású tisztítást, hidegvizes tisztítást, nagynyomású forróvizes tisztítást, száraz vagy nedves szemcseszórást, alacsonynyomású víz-szemcseszórást.

Minden alkalommal ellenőrizzünk a tisztítandó felületet, a szennyeződés fajtáját és a vevő igényeit is figyelembe veszük. A munkavégzés előtt ingyenes mintafelületet készítünk. Amennyiben Ön elégedett lesz, elvégezzük a tisztítást és ha igényli védőréteggel látjuk el a homlokzatot.

Telefonáljon most, kérjen ingyenes felmérést és árajánlatot! Telefon: +36/70 361 3510

Mi alaposan megtisztítjuk a homlokzatot, eltávolítjuk a legmakacsabb szennyeződéseket!

Magas nyomású mosónkkal ujjá varázsolhatjuk a ház homlokzatát is! Nincs másra szükségünk csak egy kerti csapra vagy egy falikútra!

Ugyanezzel a módszerrel tisztíthatók a természetes kővel vagy szeletelt téglával, járólappal, térkővel, egyéb szilárd burkolóanyaggal fedett felületek is, például kerítések, lábazatok, lépcsők, járdák.