Kérdése van?  Hívjon minket!  +36703613510

Terasz, lépcső tisztítása

Már kora tavasszal elkezdődnek a grillezős esték, a kerti partik. Akárhogy is vigyázunk, a zsír, az olaj, az italok gyorsan lecsepegnek a teraszunk burkolatára, itt-ott makacsabb foltokat hagyva. Ha nem sikerül azonnal feltörölni, beleivódnak a burkolat mélyebb rétegeibe és házilag lehetelten eltávolítani. Bosszantó látvány nap, mint nap ezeket a foltokat nézegetni…

Szerencsére erre is létezik megoldás, keressen minket, mi eltávolítjuk ezeket a makacs szennyeződéseket és az Ön terasza újra a régi pompájába fog ragyogni.

A különböző típusú szennyeződésekre különböző technológiát alkalmazunk, például: magasnyomású tisztítást, hidegvizes tisztítást, nagynyomású forróvizes tisztítást, száraz vagy nedves szemcseszórást, alacsonynyomású víz-szemcseszórást, illetve szárazjégszórást. Minden alkalommal ellenőrizzünk a tisztítandó felületet, a szennyeződés fajtáját és a vevő igényeit is figyelembe veszük.

Telefonáljon most, kérjen ingyenes felmérést és árajánlatot! Telefon: +36/70 361 3510

Mi alaposan megtisztítjuk a burkolatot és eltávolítjuk a legmakacsabb szennyeződéseket!

Magas nyomású mosónkkal ujjá varázsolhatjuk a kocsibeállót, a járdákat és a lépcsőt is! Nincs másra szükségünk csak egy kerti csapra vagy egy falikútra!

Ugyanezzel a módszerrel tisztíthatók a természetes kővel vagy szeletelt téglával, járólappal, térkővel, egyéb szilárd burkolóanyaggal fedett felületek is, például a kerítések, lábazatok, sőt a homlokzat is.